За нас

Хамали Пловдив - Хамали ООД
Живеем в динамично време и на всеки се е налагало да премести дома или бизнеса си.

С нашия дългогодишен опит , можем да Ви предложим пълна гама услуги в транспорта и преместването.Изградения авторитет през годините ни прави надежден и сигурен партньор,който ще отговори адекватно на вашите нужди и потребности.Разполагаме със собствен автопарк от бусове и камиони с различен обем и товаропоносимост.Хамалите ни са разделени на екипи за разчистване,къртене и преместване.

Хамали ООД e частна компания с дългогодишен опит в обслужването. Ние осигуряваме професионални услуги в сферата на транспортирането и пренасянето на вещи, мебели,техника и обзавеждане. Предлагаме на нашите клиенти транспорт и товани услуги до всички населени места в страната.

Използваните транспортни средства са с различна големина и спецификация отговарящо на всички технически изисквания за безопастност. Предлаганите от Хамали ООД услуги са на достъпни цени и конкурентни срокове на доставка. Изпълнението на всяка една заявка от приемане на поръчката до доставката на стоката се следи от нашите отговорни служители. За максимална ефективност в обслужването на клиенти ни, ние сме на разположение събота и неделя и официалните празници, Извършваме оглед, извозване и пренасяне след ремонт.

Екипът ни се състои от хамали с много години в бранша, които могат да помогнат с експертен съвет и да предложат успешно решение в ситуации, изискващи експедитивност. За вас и вашия бизнес, свържете се с нас, за да уточним от какво точно се нуждаете и как да Ви помогнем. Ние от Хамали Пловдив гарантираме за качество и навременно обслужване и искрено се надяваме за приятно и ползотворно сътрудничество. Очакваме Ви с нетърпение !

Call Now Button