Хамалски услуги

Хаали Пловдив – Хамали ООД

Предлагаме Ви услуги по товаро – разтоварни и транспортни дейности на мебели , оборудване или багаж, почистване и опразване на стари апартаменти , къщи ,  тавани , мазета и гаражи от професионални хамали, които да извършат тежката работа  и всичко вместо Вас.

 

  • Извозване на стари мебели и електроуреди е често търсена услуга , която се появява непосредствено след закупуването на нови такива.Препоръчваме преди да ви доставят новите мебели да се свържете с нас , за да имаме време да реагираме.Ще уточним точният ден и час в който да изпратим екип за демонтаж и изнасяне на старите Ви вещи.Така , ще имате време да почистите и да си представите как ще наредите нещата в стаите.
  •  Извършваме сортиране , натоварване и извозване на битови и строителни отпадъци до регламентирани сметища.Хамалите ни работят бързо и качествено , изпращаме колкото са нужни работници спрямо обекта , за да се свърши работа за деня или в срок.
  • Пренасяне на обемни предмети – пиана , рояли и сейфове.Можете да разчитате на професионалното изпълнение на тази задача.Преместили сме десетки бройки от тези чудесни инструменти , било то за декор или за свирене , тяхното предвижване до новото място изисква особено внимание.Относно сейфовете се изисква основно сериозна мъжка сила и подходяща количка за стълби.
  • Внимателно пренасяне на багаж – кашони , сакове , чували  , чупливи предмети , картини ,антикварни предмети . Качествено опаковане на мебели с подходящите за това матириали – велпапе , пукащо фолио или стреч.
  • Сваляне от всеки етаж с или без асансьор.Не се плашим от високи етажи , те са нашият терен за рутинна работа.
  • Монтаж и демонтаж на старите мебели и ел.уреди се извършва когато желаете да ги съхраните или подарите.Ако те са развалени и захабени това не е нужно , в този случай се натрошават на парчета и се свалят в камиона за отпадъци.
  • Цялостно или частично преместване на дома , офиса , магазина или склада.Всяко преместване е строго индивидуално , ние от Хамали Пловдив – Хамали ООД сме насреща , ще се съобразим с вашите изисквания как да стане това , от наша страна ще получите консултация и практични идеи.

Разполагаме с няколко екипа с опит и желание за работа. Работим бързо и стегнато в удобно за клиента време и спазвайки определения срок.

Цените за извозване и сваляне на стари мебели ,както и за почистването на жилища се определят от количеството и тип боклук.Можем да дадем ориентировъчна цена по телефона или точна след оглед на място.

Call Now Button