Преместване

Хамали Пловдив – Хамали ООД

Живеем в динамично време и на всеки се е налагало да премести дома или бизнеса си с което е възникнала и необходимостта от пренасяне на голямо количество багаж, покъщнина, обзавеждане или оборудване. Независимо дали имате нужда от обикновен транспорт или услуга по преместване от екип хамали и транспорт ние ще реагираме бързо на нуждата Ви от професионална помощ при преместване на дома или офиса. Вашите вещи, мебели и техника ще бъдат преместени с нужните прецизност и внимателност. За осигуряване на качесвото на услугите разполагаме с автопарк от превозни средства с подходящ товарен обем спрямо Вашите нужди, както и с професионалисти с дългогодишен опит в преместването на мебели, багаж и оборудване. Нашата оснвна цел са Вашите спокойствие, удовлетвореност и опазване на имущетвото Ви при преместване и транспортиране.

За да бъдем максимално коректни и точни при определянето на крайната цена при цялостни премествания или голям обем от предмети за пренасяне, предлагаме безплатен оглед на място от Наш служител, който ще се запознае подробно с процеса на преместване и по точно

  • какво е количеството на мебелите и на какво разстояние ще се транспортират.
  • какъв вид транспортно средство ще е необходимо за преместване.
  • нуждае ли се клиента от доставка на кашони, опаковане на вещите,демонтаж и монтаж на мебелите.
  • наличие на асансьор и колко от нещата ще влязат в него.

На база на тези показатели се изготвя оферта с точна и крайна цена на услугата. Ние гарантираме, че работата ще бъде свършена напълно качествено и в срок.

Хамали Пловдив - Хамали ООД - С нас е сигурно !


Call Now Button