Извозване

Извозване на  стари мебели и строителни отпадъци Пловдив

Извозване на строителни отпадъци – можем да изпратим екип който да събере,свали и натовари строителните отпадъци, както и само камион който да ги извози.

Демонтираме и извозваме стари мебели – гардереби, спални комплекти,холови гарнитури , дивани,матраци,балатоми, холни секции, кухненски шкафове, бюфети, легла, маси и столове и други.Сортираме и събираме битовите отпадъци като непотребни дрехи, посуда, пластмаса,метал и други в чували.Сваляме от всеки етаж.

Почистваме стари апартаменти , къщи , тавани и мазета като ги оставяме само на стени , правим подготовката за ремонт на вашият апартамент лесна.За постигане на по – добра цена Ви препоръчваме да комбинирате няколко от услугите по Кърне Чистене и Изозване.Чупим всичко на плоскости и ги махаме от жилището. Демонтираме дървените каси с вратите , махаме старите килими и мокети. Премахваме и дребният отпадък който е в шкафовете и гардеробите. Сортираме боклука като разделяме метала , пластмасата и стъклото . Старите дрехи ги слагаме в чували и отиват направо в контейнерите за тази цел. Старите печки , перални и бойлери отиват за скраб .

Имаме собствени , различни по обем и товаропоносимост бусове и камиони , както и всякаква професионална техника.За да сме пределно точни в цената,правим предварителен безплатен оглед.Разполагаме с три екипа за къртене и почистване,което ни позволява да свършим работата бързо и качественно. Ние сме точният избор – Хамали ООД

Цената се определя от количеството боклук и обема на работа.Работим на конкурентни цени и по – договаряне.

Цялостоното почистване на старото помещение става за няколко часа.

Изхвърлете навреме старите неща. Почистете дома си от вече не толкова любими вещи, ненужни мебели, стари ел. уреди. Ние ще почистим и извозим всичко и ще улесним привеждането на къщата или апартамента Ви в ред. Ще разчистим и подредим всяка Ваша стая, мазе, таван, гараж или балкон. Изхвърляне и извозване на секции, легла, гардероби, дивани, хладилници. Натоварване и извозване до лицензирано сметище. Разчистване и извозване на всякакво старо обзавеждане. Почистване на подпокривни пространства от стари или ненужни предмети. Цялостно разчистване след ремонт. Събиране в чували на отпадъците и извозване до депо за строителен отпадък. Разчистване, изнасяне и извозване на боклуци след ремонт – санитария, дограма, врати, ламперия, паркет, кухненски шкафове Изпразване на апартаменти, вили, къщи общи части от стари дрехи, килими и пътеки, легла, уреди, саксии и лични вещи. Преместване и транспорт на техника и мебели. Преместване и разчистване на офиси, салони, магазини, складове и кабинети ot Хамали Пловдив – Хамали ООД. Къртене на врати, прозорци, бани. Къртене на бетонни и тухлени стени, плочки, теракот, мозайка. Почистване, товарене и извозване до сметище.

Call Now Button