Извозване

Извозване на  стари мебели и строителни отпадъци Пловдив

Извозване на строителни отпадъци – можем да изпратим екип който да събере,свали и натовари строителните отпадъци, както и само камион който да ги извози.

Демонтираме и извозваме стари мебели – гардереби, спални комплекти,холови гарнитури , дивани,матраци,балатоми, холни секции, кухненски шкафове, бюфети, легла, маси и столове и други.Сортираме и събираме битовите отпадъци като непотребни дрехи, посуда, пластмаса,метал и други в чували.Сваляме от всеки етаж.

Почистваме стари апартаменти , къщи , тавани и мазета като ги оставяме само на стени , правим подготовката за ремонт на вашият апартамент лесна.За постигане на по – добра цена Ви препоръчваме да комбинирате няколко от услугите по Кърне Чистене и Изозване.Чупим всичко на плоскости и ги махаме от жилището. Демонтираме дървените каси с вратите , махаме старите килими и мокети. Премахваме и дребният отпадък който е в шкафовете и гардеробите. Сортираме боклука като разделяме метала , пластмасата и стъклото . Старите дрехи ги слагаме в чували и отиват направо в контейнерите за тази цел. Старите печки , перални и бойлери отиват за скраб .

Имаме собствени , различни по обем и товаропоносимост бусове и камиони , както и всякаква професионална техника.За да сме пределно точни в цената,правим предварителен безплатен оглед.Разполагаме с три екипа за къртене и почистване,което ни позволява да свършим работата бързо и качественно. Ние сме точният избор – Service Partner Ltd

Цената се определя от количеството боклук и обема на работа.Работим на конкурентни цени и по – договаряне.

Цялостоното почистване на старото помещение става за няколко часа.

Call Now Button